472px-VaasW2.jpg

Home
Maan tapaa
siru hampaassani
UKK Vallankumous
Rikosilmoitus 3
Rikosilmoitus 5, 24.2.2010
Rikosilmoitus 6 (1.3.2010)
Rikosilmoitus 7 (23.3.2010)
Rikosilmoitus/tutkimuspyyntö 4
Huumeita Floridasta
2010 tietoa Vaasan mafiasta
4s tietokone 18 kk:ssa
Mersu 500 jakeluautona
Vaasan huumepartyt
Tositteet hukassa
TE-keskus rahoitti 45 asiamiestä
Näön turmeleminen
Murhayrityksiä
Lopettakaa ahdistelu nyt
Ukrainan yhteys?
Ajoneuvoni kokeilualustoina - liikkuminen estetty
'Poliisi' pakottaa
Aikamiespoika-agentit varkaissa Tallinnassa
Esikunnan "wastaus"
Virusinfektio ála Poliisiosasto
"Kuin omat hampaat!"
Inger Karumo - lääkärisadisti
MUKA OIKEUSVALTIO
hovioikeus tuomio
Vaasan käräjäoikeus - tuomio 03/796
Vastine kelan laittomiiin puuhiin
Vaatimus eläkkeen oikaisusta
Salakuuntelu ja tiedonvälityksen estäminen
Pirjo Sandström, arveltu 'järjestön' asiamies Kelassa
Hammashoidosta (puutteesta
Nina Norrgård
Nina Kangasniemi
VALITUS RE: LEENA STRÖM
Kaiutin elektroniikkaa

STRO.jpg

Kirje pvm 6.5.2004 todistaa: salaliitto*) toteutti mm. Poliisiosaston sirujen asennus ja hampaiden raaka poistaminen. *) Maanpuolustuskurssiyhdistys ry Puolustuvoimien organisoima ja kustantama laiton puolisotilaallinen yhdistys jonka toiminta vertaa natseihin ihmiskokeineen.

Vaasan johtavan sosiaalityöntekijän LEENA STRÖMMIN kirje todistaa, SALALIITON SUUREMPI HAMMASTYÖ: Valmistui n 2011 (Hampaat kaikki hampaani kiskottiin pois raa-asti Vaasan hammashoitolassa); "Proteesit saa itse maksaa, jos ne haluaa", kirjoitti Nina Kangasniemi Vaasan sos.toimi.  

Katso /www.litorina.org/pics.html/  Siruja hampaissani.

Vaasa näyttää olevan yhdyskunta, jossa yhteisten asioiden hoito on huonoissa kantimissa - rahanhimo lienee yksi syy miksi mitään - kuten näyttää - ei tehdä kunnolla.On myös nähtävissä törkeitä, järjestäytyneen rikollisuuden toimintatapoja, joilla isoja hankkeita laskutetaan, mutta suunnitellut työt jätetään tekemättä. Yksi ottaa syyn, ja rahat jaetaan - ulkkomaillekin.
     Oheisen linkin raportti esittää vain muutamia esimerkkejä - pahassa kipsissä oltiin jo 2000. Tästäkin on enemmän kuin vihjeitä näillä sivuilla. klikkaa ja katso kuinka
 
-KOSTOKSI ja TODISTEIDEN HÄVITTÄMISEKSI HAMPAANI on nyt, 2010, 2011, TUHOTTU JÄRJESTELMÄLLISESTI Vaasassa ja Poliisiosaston ja 'Maanpuolustuskurssiyhdistyksen' asennuksia tekevien agenttien toimesta Virossa ja Argentiinassa: Kopioita aikakorteista ja valokuvia asennuksista on alempana. Suomessa ei hammastyöni ole onnistunut: Kaikki maan hammaslääkärit ovat -kuten näyttää- 'Maanpuolustuskurssiyhdistys ry'n =Vaasan naismafian jäseniä.
Minua vainoavaan yhdistykseen kuuluu myös 61 jäsenyhdistyksen kautta 400.000 jäsentä ja näiden naisten äänilläkin mm Tarja Halonen valittiin aikoinaan presidentiksi; Naisjärjestöjen keskusliiton puheenjohtaja 2012 on Sirkka-Liisa Anttila (kesk); Merkittävästi 'sotilastiedustelu' on minua väijynyt ja ahdistellut myös ulkomailla.
Laittoman  (Pariisin rauhan 1947 vast.) 'Maanpuolustuskurssiyhdistys ry:n' puheenjohtajana on vuosia toiminut Korkeimman hallinto-oikeuden presidentti Pekka Hallberg!  Toiminnan maksaa Puolustusvoimat, sitä ohjaa pääministeri. Yhdistyksen 50 v. juhlajulkaisun päätoimittaja on Pääesikunnan tiedotusjohtaja Jyrki Iivonen. Häikäilemätöntä natsi- toimintaa Suomessa!

This site  The Web 

"Maanpuolustuskurssilaiset” agentteina?

Joku vuosi sitten lomailin seitsemän talviviikkoa Espanjan Malagassa valokuvaamassa Aurinkoa Maan kehitystä käsittelevään julkaisuuni. Tuona aikana puhelinvastaajaani rekisteröityi seitsemän viikottaista soittoa oheisen listan mukaan ('Soittaja ei jättänyt viestiä!' ilmoitti vastaaja jokaisen kohdalla).

3581331Länne Tuomas ja Sirpa  Vestervikintie 7pvm 14.2
3120283Kerttu Töyli  14.1
3179845Salli Koivula 8.2.
3177317T. BlitzKirkkopuistikko 10 A31.1
3170460Anne Walli?EP Partiolaiset 9.1.
3172155Anja KivimäkiKorsholmanpuistikko 1720.2

Lomalta palattuani soitin jokaiseen numeroon tarkistukseksi.
    -Mistään numerosta ei myönnetty soitetun –
yhdessä tosin naishenkilö ihmetteli, kuinka saatoin tietää..(!) 
    Anne Walli (ensimmäinen soittaja ja ehkä "Maanpuolustus operaation" organisoija) asui tuohon aikaan kanssani samassa talossa, Gerbyn rantatie 1, ja usein yllätin hänet pakenemassa kellarin käytävässä palo-ovet paukkuen omaan B rappuunsa. Yleisavaimella hän rutiininomaisesti kävi kotonani tarkatuskäynneillä.
    Yleisavaimen haltijoina piti olla Mauno Heinonen (Pohjalainen sanomalehti) ja Simo Luoma (katsastusmies A1-katsastus)

Kansanterveyslaitos rahoitti yli 250 asiamiestä
Joku vuosi sitten Kansanterveyslaitoksen verkkosivulla oli luettelo Jouko Lönnquistin johtaman alkoholismin ja itsemurhaosaston 'tutkijoista'. Luetteloituna oli yli 250 asiamiestä.

Pohjanmaan TE-keskus rahoitti 45 asiamiestä harmaan  Väkipyörä Oy/Merenkurkun perhokalastajat-peiteorganisation alkuun .
 
Väkipyörä Oy (Felix Sohlberg) on listattu yhtenä harmaan Kyrönjoki-hankkeen 'konsulttina', katso koko osallistujalista /litorina.org/kyr/id5.html /
lisäksi peiteorganisation toimista:  http://www.merenkurkunperhokalastajat.com/mepe_jasenkirjeet/74/ja......  >Linkkejä>Floridan tallaaja.
 

 Mitä Vaasassa on käynnissä, valaissee esimerkki Kelan henkilökunnan (Pirjo Sandsström mm) käyttäytymisestä jota voisi kutsua omavaltaiseksi ja varmasti lain vastaiseksi.   
Esimerkki?
Minulle myönnettiin 1097 markkaa  työttömyyseläke 1.2.2000 alkaen. Kun vaadin ensimäisestä erästä liikaa perittyä ennakkoa palutettavaksi jouduin soittelemaan ympäriinsä, mukaanlukien Helsingin pääkonttori (jossa ei Vaasan käytännöstä tiedetty mitään!) ja tekemään kirjallisen hakemuksen ennenkuin rahani pitkin hampain palautettiin. Tästä virkailija Pirjo Sandström sydämistyi ja suuttui.
   Vaikutti siltä, ettei kysymyksessä ollut pelkästään Sandströmin henkilökohtainen "menetys", vaan järjestelmällinen asiakkaitten pettäminen uhkasi paljastua. Laitoksen ohjeessa oli nimittäin säännelty, että liikaa maksettua ennakkoa voidaan maksaa takaisin vain hakemuksesta, jos se on alle 500 markkaa. Kokemuksesta näytti siltä että Järjestelmä oli/on suuniteltu tämän mukaiseksi.
   Vain laitoksen vastaava operatiivinen henkilökunta tietänee, mikä oli/on rahojen käyttötarkoitus..

LASKUVIRHEEN SISÄLTÄVÄN ELÄKKEEN OIKAISU ON SUNDSTRÖMILLE VAIKEAA. NIIN aivan kuin... VAIKEAA...- Oikeusasiamies Riitta Paunion vastauksessa kanteluuni EI SANALLAKAAN MAINITTU oikaistavaksi vaatimaani laskuvirhettä.

Enter supporting content here

This site  The Web

Web hosting by Web.com