472px-VaasW2.jpg

Vaasan huumepartyt

Home
Maan tapaa
siru hampaassani
UKK Vallankumous
Rikosilmoitus 3
Rikosilmoitus 5, 24.2.2010
Rikosilmoitus 6 (1.3.2010)
Rikosilmoitus 7 (23.3.2010)
Rikosilmoitus/tutkimuspyyntö 4
Huumeita Floridasta
2010 tietoa Vaasan mafiasta
4s tietokone 18 kk:ssa
Mersu 500 jakeluautona
Vaasan huumepartyt
Tositteet hukassa
TE-keskus rahoitti 45 asiamiestä
Näön turmeleminen
Murhayrityksiä
Lopettakaa ahdistelu nyt
Ukrainan yhteys?
Ajoneuvoni kokeilualustoina - liikkuminen estetty
'Poliisi' pakottaa
Aikamiespoika-agentit varkaissa Tallinnassa
Esikunnan "wastaus"
Virusinfektio ála Poliisiosasto
"Kuin omat hampaat!"
Inger Karumo - lääkärisadisti
MUKA OIKEUSVALTIO
hovioikeus tuomio
Vaasan käräjäoikeus - tuomio 03/796
Vastine kelan laittomiiin puuhiin
Vaatimus eläkkeen oikaisusta
Salakuuntelu ja tiedonvälityksen estäminen
Pirjo Sandström, arveltu 'järjestön' asiamies Kelassa
Hammashoidosta (puutteesta
Nina Norrgård
Nina Kangasniemi
VALITUS RE: LEENA STRÖM
Kaiutin elektroniikkaa

Suomen hallituksen sisäministeriön Poliisiosaston (Salainen poliisi) olemasaolo ei näy virallisessa budjetissa, vaan sen kansainvälistäkin toimintaa rahoitetaan huumekaupalla ja kehitettyjen vakoilulaitteiden valmitusoikeuksien rojalteista.Poliisiosasto ansainnee toimintaansa kuvaavan nimityksen Valtion huumehankintavirasto. Perusteluja on näillä sivuilla runsaasti. Riittävästi.

 Ministerille toimittamani  tieto myös Vaasan huumepartyistä annettiin todistettavasti (kopio alla) Suojelupoliisin tutkittavaksi: Seurauksena Oikeuministeriön maksukeskuksen (kuten mm. tilinpidon epäselvyyksistä Hämeenlinnassa ja Rovaniemellä) sijoittaminen Vaasaan peruuntui.

outi.13.2.2008.jpg
Tieto huumepartyista esti Lipposen ajaman 'Maksatuskeskuksen' tulon Vaasaan


KTL rahoitti yli 250 asiamiestä
Lisää valtion rahoitusta hämärälle taholle: Kansanterveyslaitoksen itsemurhien ja alkoholismin tutkimusosasto jota johtaa tohtori Jouko Lönnquist... rahoittaa (jatkuvasti ?) yli 250 laitoksen verkkosivulla lueteltua 'tutkijaa'.

24.12.2009 
Pohjanmaan TE-keskus rahoitti
harmaan  Väkipyörä Oy/Merenkurkun perhokalastajat-peiteorganisation alkuun 45 asiamiestä.
LUE VERKOSSA;
Väkipyörä Oy (Felix Sohlberg) on listattu yhtenä Harmaan Kyrönjoki-hankkeen 'konsulttina', katso koko osallistujalista
lisäksi peiteorganisation toimista:  
OTEostoasiamiehen (Markku Hamarila) päiväkirjasta:

7.gif
7Markku.gif
Huume handlariksi tunnustautunut ...
39.gif

    1980-luvulla Helsingistä Buenos Airesiin edullisimmin lensi Aeroflot, Neuvostoliiton lentoyhtiö. Matkustajana maksoin lipusta esimerkiksi 2.500 markkaa, mutta kirjoitetussa lipussa saattoi olla  hinta 9.500.
    1990-luvulla Aeroflot lopetti Buenos Airesin lennot, ja asiakkaat siirtyivät tavanomaisille linjoille. Helsinki-Vantaalla Finnairin virkailija painoi sopivan matkustajan ilmaantuessa ylimääräisiä matkustajan nimellä varustettuja matkatavarakuitteja. Kuitit sitten kiinnitettiin ylimääräisiin, rehellisiltä näyttäviin laukkuihin.
    Rauhanturvaajat on käytännöllinen hyväksikäytettävien matkustajien laaja joukko. Heidän matkatavaransa on Poliisiosaston salakuljettajille ehtymätön lähde. Aikoinaan Balkanille lukuisten joukkojen lähettämistä ehdotti kaksi tunnettua kansanedustajaa. Muutamat, jopa kahden rauhanturvaajan matkat, turvaavat eksoottisempien huumeiden tuonnin valikoimaa huumepartyissa monipuolistamaan.

HUUMEPARTYT on Poliisiosaston operaatio, josta osallistujan seikkaperäinen kuvaus oli luettavissa maakuntalehti Pohjalaisesta. Huumeiden myynnin edistämiseksi organisoidut ja sponsoroidut juhlat on nuorten aikuisten suosiossa. Koska herkut voi ostaa itse paikalla ja virkavalta sponsoroi niitä, kiinnijäämisen pelkoa ei ole. Aggressiivinen markkinointi on välttämätöntä sillä Poliisiosaston alati kasvava rahoituksen tarve on pohjaton.
    Tiedustelun toiminnan ja operaatioiden rahoittaminen likaisenkin liiketoiminnan tuotoista ei liene harvinaista maailmalla. Mutta Poliisiosaston rahoitus huumeita suomalaisille tyrkyttämällä on varsin epäeettistä. Ennenkuulumatonta ja ainutlaatuisen röyhkeää nykyaikana on myös kansalaisen pakottaminen elinkautiseksi koekaniiniksi. Sellainen lienee mahdollista vain uusnationalistisessa Suomessa, ellei ehkä entisiä Itäblokin diktatuureja ja nykyisiä totalitaarisia valtioita lasketa mukaan. Ehkä historiallisilla natsi-sympatioilla on vaikutusta myöskin.

OVELAT peitetarinat ja harhautukset (myös vuosikymmeniä kestänyt persoonani ja ammattini mustamaalaaminen) on juonittu ja asennettu, mutta röyhkeän toiminnan salaaminen ei ole mahdollista ikuisesti. Suomalais-kansallisesta dualistisuudesta johtuva harkintakyvyn pettäminen johtaa Hölmöläistarinan tapaiseen rönsyilyyn: pullataikina paisuu paisumistaan. Kunnes... 

markku.1.10.jpg
'Soppari' vähittäismyynnissä Ylöjärven kirjastossa

Huumeet laitettiin laivaan Floridasta Suomeen ja Vaasaan 5.1.2009

Pakattu · 7. January 2009, 16:00

Sunnuntaipäivä kului lähinnä pakkaillessa ja muuttoon valmistelussa. Yllättävän kova homma kun yrittää keksiä tarvittavat vaatteet kahdeksi viikoksi ja poistaa tavaroiden joukosta kaikki “vaarallinen”. En usko, että liimat olis kuitenkaan räjähtänyt muuttokuormassa, mutta pois vaan piti ottaa. Sen verran oli mukavaa tekemistä, että Matin ja Jasonin kanssa skypetin aamukahvin kanssa ja tunnin verran nautin auringosta altaalla.

Maanantaina se muuttoporukka koputti ovella jo 7.20. Mä luulin sanoneeni, että älkää tulko ennen kahdeksaa. Olin kuitenkin laittanut herätyksen normaalityöaamun tapaan ja olin kerennyt aamupalan syömään. Tosin oli pakko minuutin jälkeen päästä peseen hampaat ennenkuin pystyi keskittymään heidän kysymyksiin/paimennukseen. Yhteen asti meni, kun paimensi ja valvoi ja opasti kahta latinoa. Toisen englannin kielen taito oli hyvin vajaata. Opinpa kyllä maritime sanan merkityksen eli merirahti.

Huonekalut sain lahjoitettua “taloyhtiön” työntekijälle. Yritin kaupata niitä muutamalle hyväntekeväisyysjärjestölle, mutta toinen ei kelpuuttanut huonekaluja ja toinen olis kelpuuttanut, jos olisin hommannu niille kyydin viereiseen kaupunkiin. Onneks jollekin kelpas, niin ei tartte heittää roskiin. On siinä satsissa ees jotain kelvollista.

— Maukka

'Huumehankintaviraston' asiamiehiä firman asuissa
vihreatpaidat1.JPG
Buquebus, BuenosAires-Colonia Uruguay

Valtion huumehankintaviraston (SM Poliisiosasto) hankinta-asiamiehiä Buquebus-lautalla seuraamassa minua Buenos Airesista Coloniaan, Uruguay.

Kuvan kokenut kaljupää taitaa hypnotisoinnin: suggeroi minulle rintakipua koko retkipäiväksi.

Tunnistan tämän samaksi asiamieheksi, joka kesä-heinäkuussa vaalea peruukki päässään ja pyöeät terässankaiset silmälasit nenällään järjesteli Optico Cordovassa minulla väärennetyt silmälasit.

This site  The Web

Web hosting by Web.com