472px-VaasW2.jpg

Inger Karumo - lääkärisadisti
Home
Maan tapaa
siru hampaassani
UKK Vallankumous
Rikosilmoitus 3
Rikosilmoitus 5, 24.2.2010
Rikosilmoitus 6 (1.3.2010)
Rikosilmoitus 7 (23.3.2010)
Rikosilmoitus/tutkimuspyyntö 4
Huumeita Floridasta
2010 tietoa Vaasan mafiasta
4s tietokone 18 kk:ssa
Mersu 500 jakeluautona
Vaasan huumepartyt
Tositteet hukassa
TE-keskus rahoitti 45 asiamiestä
Näön turmeleminen
Murhayrityksiä
Lopettakaa ahdistelu nyt
Ukrainan yhteys?
Ajoneuvoni kokeilualustoina - liikkuminen estetty
'Poliisi' pakottaa
Aikamiespoika-agentit varkaissa Tallinnassa
Esikunnan "wastaus"
Virusinfektio ála Poliisiosasto
"Kuin omat hampaat!"
Inger Karumo - lääkärisadisti
MUKA OIKEUSVALTIO
hovioikeus tuomio
Vaasan käräjäoikeus - tuomio 03/796
Vastine kelan laittomiiin puuhiin
Vaatimus eläkkeen oikaisusta
Salakuuntelu ja tiedonvälityksen estäminen
Pirjo Sandström, arveltu 'järjestön' asiamies Kelassa
Hammashoidosta (puutteesta
Nina Norrgård
Nina Kangasniemi
VALITUS RE: LEENA STRÖM
Kaiutin elektroniikkaa

 Vaasan keskussairaalan arkistosta saamani anamneesi vuosilta 1996 ja 1997 ei mainitse Inger Karumoa, joka oli kuitenkin minua  'hoitava' kirurgisen osaston ylilääkäri.

Toukokuun 5. 1996 kurikkalainen taiteilija Erkki Luhtala tuli minut kotoani hakemaan että lähtisin nostamaan hänen Raippaluodossa talviteloilla ollutta venettään. Avuliaana lähdinkin mukaan. Meidän kahden lisäksi alueella oli kookas miehenkilö, jolla ei näyttänyt olevan varsinaista muuta tekemistä kuin valvoa tapahtumaa.
     Raskasta huvilavenettä nostaessamme LUHTALA YHTÄKKIÄ IRROTTI OTTEENSA SILLÄ SEURAUKSELLA, ETTÄ VENEEN KOKO PAINO PUTOSI MINUN VARAANI. Kuului voimakas pamaus kun selkärankani nikama murtui. Luhtalakin sanoi kuulleensa pamauksen. MINÄ TUUPERRUIN TUSKASTA ÄHKÄISTEN MAAHAN.
     Luhtala ei pitänyt kiirettä, mutta vihdoin askereensa tehtyään tarjosi kyydin kaupunkiin. Hän ei tullut saattamaan vaan jätti minut jonkin matkan päähän keskussairaalan ensiavusta. Vaivalloisesti pääsin sisään ja ryömin paareille.
    Luhtalalla oli tapana tarjota Raippaluodon silltabaarissa viinerikahvit aina kun oli tarvetta haastatella: hän kertoi raportoivansa nurmolaiselle Pentti Mäki-Hakolalle. Mäki-Hakola oli mm. hämärän Kyrönjoen rakentamisen pääjouduttajia eduskunnassa /www.litorina.org/kyr/.
      Luhtalan taulukauppa oli saanut pysyvän sysäyksen parempaan siitä asti kun hänestä oli artikkeli Suomen Kuvalehdessä. Nähtävästi kaikki veljet alkoivat ostaa yhtiöidensä tiloihin, kun hänet oli asianmukaisesti esitelty.
Erkki Luhtala oli Merivoimien tiedustelu-upseeri.

     Inger Karumo oli kirurgisen osaston osastolääkäri, jolla oli ilmeistä taipumusta sadismiin mikä kohdistui minuun. Useankin kerran seurasin huoneen oven yläpuolella olevasta erään pankkiliikkeen lahjoittamasta kellosta ajan kulumista odotellessani pistosta joka laukaisisi kramppaavan selkäni. Saattoi kulua hyvinkin puoli tuntia, kun hoitohenkilökunta imeisesti monitoristaan seurasi tuskaisaa oloani. Joku kerta minut nostettiin lattialle seisomaan, josta romahdin välittömästi lattialle - tai olisin romahtanut ellei valas hoitaja olisi ottanut kiinni. Harjoituksen ilmeinen tarkoitus oli testaten varmistaa, että en teeskennellyt. Karumolla oli nimittäin potilas, jolle tuli pahoja luunmurtumia niin, että hänet oli otettava sisään kylmäksi kaudeksi. Siellä hän ajeli rattoisasti rullatuolissaan ympäri laajaa sairaalaa ruokailuaikojen välillä.

Jonkun kerran naapurivuoteessa potenut Vikingan koulun opettajan isä kyseli huolestuneen, oliko joku hätänä, kun ähelsin selkäni kouristaessa. Hän soitti apua.

Joku kerta tiedustelin osaston miespuoliselta hoitajalta, mikä olikaan osaston lääkärin nimi. Hän sanoi ei tietävänsä...! Tai mongelsi jotakin käsittämätöntä, muttei voinut mitenkään sanoa 'Karumo'.Vaikea ymmärtää tällaista.

Kun oli viikon päivät kulunut eläen krampista toiseen, Karumo jutteli että jos lähtisin kotiin maanantaina, noin vain.  Ennen lähtöä minut viedään saunaosastolle, jossa lämmittelen aikani, ja sitten altaaseen johon vaivoin pääsen laskeutumaan. Kierrän altaan kahlaten. Allashoitajan kysymykseen 'vihlooko', vastaus on myönteinen.

Jossakin vaiheessa vuotta 1997haluaisin tarkastella röntgenkuvaa omalääkärini Kirsi Elopuron kanssa Gerbyn terveysasemalla. Valitettavasti aie ei onnistu siitä syystä että sairaalasta lähetetään jonkun toisen kuva. Se ei ole minun.
     Tästä johtuen koko saamani sairaskrtomus tuntuu jotenkin oudolta. Siksi ilmoittamani päivämäärät saattavat olla epävarmoja: jotenkin muistaisin että Raippaluodon tapahtuma sattui syksyllä - pyörätuolipotilashan oli pyrkinyt suojaan talveksi...
     Jotakin hämärää ja julkisuudelta varjeltavaa on käynnissä Vaasan kupungissa. Äskettäinen paljastus huumelastista, joka lähetettiin Floridasta Vaasaan tammikuun 5. pnä 2009, on aika lailla outo tapaus... ks.
 /www.litorina.org/vaasanmafia/id18.html/ (Vaasan huumepartyt) lsamoin se että Pohjanmaan TE-keskus rahoitti alkuun 45 Väkipyörä asiamiestä.

Inger Karumo kirurgisen osaston lääkärinä oli erittäin pidättyväinen lääkityksen suhteen. Useasti tunsin selän kouristuksen olevan tulossa, ja tiesin että injektio laukaisisi tilan ettei kramppia tulisi.  -Vastoin sairaskertomuksen väitettä jouduin elämään yli vuoden tarpeettomien kipujen kanssa. Sadistinen lääkäri ei voinut lievittää potilaan kipuja.

VaaKS1.jpg
VaaKS2.jpg
VaaKS3.jpg
Vaasan keskussairaala KIRURGI 1996-1997

Enter supporting content here

This site  The Web

Web hosting by Web.com